Tragikomično

Snimak iz Palate RS: Pozdravljao Halida Muslimovića i Mileta Kitića iz Dodikovog kabineta

Front16.09.23, 20:53h

Snimak iz Palate RS: Pozdravljao Halida Muslimovića i Mileta Kitića iz Dodikovog kabineta
"Tragedija je kako je on prošao na kapiji"

 

 

Snimak izvjesnog Milomira Kike Klincova iz Banje Luke pojavio se danas na društvenim mrežama i izazvao lavinu negativnih reakcija zbog činjenice da je sniman u Palati Republike Srpske, odnosno kabinetu predsjednika entiteta Milorada Dodika.

 

- Još jednom želim da se zahvalim svom predsjedniku Miloradu Dodiku što me danas ugostio. Idemo do kraja da pomognemo našem narodu u Republici Srpskoj. Ja, on i Vlado Đajić smo tim koji će izvesti ovaj narod na jedan dobar put, put prosperiteta, pomirenja i blagostanja - navodi se u video poruci koja je snimana u kabinetu predsjednika RS.

 

- Tragedija je kako je on prošao na kapiji. Mi smo tri puta tražili pismeno sastanak sa predsjednikom i niko se nije udostojio ni da odgovori, a Kiko pravi šou u kabinetu - napisao je na mreži X Saša Trivić, predsjednik Unije poslodavaca RS.

 

Video pogledajte ovdje.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još