NA MANDAT OD 4 GODINE

Vijeće ministara BiH imenovalo državne pravobranitelje

Front07.09.23, 15:32h

Vijeće ministara BiH imenovalo državne pravobranitelje
Odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u „Službenom glasniku BiH“

 

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva komunikacija i prometa BiH, donijelo je Odluku o imenovanju članova i tajnika Državnog komiteta sigurnosti civilnog zrakoplovstva BiH.

 

Odlukom su u Državni komitet imenovani Edin Forto, ministar komunikacija i prometa BiH za predsjedatelja, Nenad Nešić, ministar sigurnosti BiH za zamjenika predsjedatelja, te članovi Zukan Helez, ministar obrane BiH, Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH, Milanko Kajganić, glavni tužitelj Tužilaštva BiH, Mirko Kuprešaković, ravnatelj Granične policije BiH, Čedomir Šušnjar, generalni ravnatelj Direkcije za civilno zrakoplovstvo BiH, Davorin Primorac, ravnatelj Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH, Almir Džuvo, ravnatelj Obavještajno-sigurnosne agencije BiH, Darko Ćulum, ravnatelj Državne agencije za istrage i zaštitu, i Enes Karić, ravnatelj Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH. Kako se navodi u Odluci, imenovanje je vezano za funkciju koju obavljaju.

 

Za tajnika Državnog komiteta imenovan je Senad Malić, na razdoblje od četiri godine.

 

Odluka stupa na snagu danom donošenja i bit će objavljena u „Službenom glasniku BiH“. Stupanjem na snagu ove odluke predstaje da važi prethodna odluka o imenovanju članova i tajnika Državnog komiteta za sigurnost civilnog zrakoplovstva BiH.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!