Šef kluba NS-a

Girt nakon sjednice OV Centar: Pokušaj Mandićevog zaustavljanja neće proći

Front10.08.23, 20:29h

Girt nakon sjednice OV Centar: Pokušaj Mandićevog zaustavljanja neće proći
Radili smo dobre tri godine i to svi znaju, rekao je Girt

 

 

 

Alen Girt, šef Kluba vijećnika Naše stranke u OV Centar izjavio je kako oni koje žele smijeniti Mandića ni sami ne znaju zbog čega ga prozivaju.

 

- Srđan Mandić je pošten i častan čovjek. Prozivaju ga nešto što nisu sigurni. Najveći problem su bile javne rasprave, pa evo sada su sve u zgradi Vijeća i snimaju se. Ko je imao hrabrosti da se suoči sa Hastahanom? To očigledno nekome smeta, rekao je Girt, piše Oslobođenje.

 

Potom se obratio direktno članovima NiP-a iz općine Centar.

 

- Ovo je grupa ljudi koja je jako interesna i meni jako smeta što je ta grupa, a obraćam se NiP-u Centar, bila spremna uzeti jednog vijećnika iz SDA i Naše stranke, gdje je tu ideologija? Tu je samo interes. Oni su se udružili sa ljudima koji su nezavisni o kojima ne želim trošiti riječi, kazao je on.

 

U zaključku je poručio kako Mandićevo zaustavljanje neće proći

 

- Radili smo dobre tri godine i to svi znaju i ovo je bio zadnji pokušaj da se zaustavi Srđan Mandić ali to im neće uspjeti, istakao je Girt.

 

Video možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 76

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još