Šabanova kćerka

Danas je u sretnom braku, a nekada je voljela 'zabranjeno voće': Ilda Šaulić progovorila o vezi sa oženjenim muškarcem

Showbizz08.08.23, 12:13h

Danas je u sretnom braku, a nekada je voljela 'zabranjeno voće': Ilda Šaulić progovorila o vezi sa oženjenim muškarcem
Naime, kako su mediji svojevremeno pisali, pjevačica je bila u strastvenoj ljubavi sa muškarcem koji je bio u braku, a od nje je bio stariji 30 godina

 

Pjevačica Ilda Šaulić godinama uživa u sretnom braku iz kojeg je dobila i kćerkicu, međutim, prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga doživjela je emotivni slom od kojeg je mislila da se nikada neće oporaviti.

 

Naime, kako su mediji svojevremeno pisali, pjevačica je bila u strastvenoj ljubavi sa muškarcem koji je bio u braku, a od nje je bio stariji 30 godina. Navodno, ovoj ljubavi protivili su se i njeni roditelji koji se nikako nisu mirili sa tim da je Ilda u vezi sa oženjenim čovjekom, prenosi Express.

 

Ona je i sama govorila o ovoj zabranjenoj ljubavi kada je njoj došao kraj.

 

– Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali sretna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osjetila. Vjerujem da ću ih u životu imati još, ali ne i da će neka biti toliko snažna – iskrena je bila pjevačica tada.

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još