Ostala u šoku

Folk pjevačica o pucnjavi na njenom nastupu u Blagaju: ‘Ugasio se mikrofon…’

Showbizz07.08.23, 12:02h

Folk pjevačica o pucnjavi na njenom nastupu u Blagaju: ‘Ugasio se mikrofon…’
Dodala je da nije bila u klubu u momentu kada su se dogodile pucnjava i tučnjava

 

 

Aleksandra Prijović, srbijanska folk pjevačica za medije je govorila o pucnjavi i tučnjavi koje su se dogodile u noćnom klubu u Blagaju.

 

- To se desilo poslije mog nastupa. Ja dok sam pjevala, sve je bilo super, dok nije krenula kiša. U jednom momentu se ugasio mikrofon, prestali su da rade instrumenti, sve se prosto ugasilo. Ja sam otišla, sjela u kola i tek sam ujutru saznala šta se desilo - kazala je, a prenosi Blic.

 

Dodala je da nije bila u klubu u momentu kada su se dogodile pucnjava i tučnjava.

 

- Koliko dugo se bavim ovim poslom, nikad se dosad nije desilo ništa slično. Nikada nije bilo nekih incidenata. Publika koja je dolazila na moje nastupe uvijek je bila vesela. Jako mi je žao što se to desilo. Hvala Bogu pa se nije završilo tragično - rekla je.

 

Podsjetimo, u noćnom klubu u Blagaju u noći sa subote na nedjelju je došlo do pucnjave i tučnjave, jedna osoba je prebačena u bolnicu, a dvije su uhapšene.

 

- U 1,50 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Blagaju došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu i upotrebe vatrenog oružja. Brzom intervencijom interventne grupe PU Mostar stanje je stavljeno pod kontrolu - potvrdio je glasnogovornik MUP-a HNK-a Ljudevit Marić.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!