Računica je jasna

Evo koliko vas košta "najjeftiniji" dan na popularnoj plaži u Crnoj Gori

Biznis Klub07.08.23, 08:08h

Evo koliko vas košta
Na gradskoj plaži, u najposjećenijem mjestu na crnogorskoj obali, u – Budvi, život nije jeftin

Kada saberemo minimalne dnevne troškove četvoročlane porodice, na plaži na crnogorskom primorju - za sva tri obroka, sladolede, možda dve kafe, ležaljke, suncobran, trambolinu ili pedalinu za decu, potrebno je između 70 i 100 eura – svaki dan, piše Nova.rs.


Poslije 17 sati na plažama budvanske rivijere ležaljke i suncobrane gosti koriste besplatno, osim, naravno, ako ne pripadaju nekom hotelu. Međutim, za one koji su na moru sedam ili 10 dana i koji često provode ceo dan na plaži, ovaj ugođaj na “plažnom nameštaju”, platiće od 15 do 40 eura, u zavisnosti od plaže. Naravno, tu su i ekskluzivne lokacije, poput “Svetog Stefana”, Kraljeve i Kraljičine plaže, gde ova privilegija košta i do 200 evra.

 

Na gradskoj plaži, u najposjećenijem mjestu na crnogorskoj obali, u – Budvi, život nije jeftin.

 

Naime, dve ležaljke i suncobran kreću se, opet u zavisnosti od lokacije, od 10, najčešće 15, pa do 40 evra. Ako se četvoročlana porodica odluči, da se od jutra do mraka izležava na ležljkama prosečne cene, pa još ako žele da uštede na obrocima i hrane se u “Fast fudovima”, decu časte sa jednim sladoledom, a odrasli popiju po kafu ili pivo, taj dan koštaće ih minimum 70 eura. Ukoliko deca traže da voze pedalinu ili da sat vremena skaču po trambolini na vodi, to je po još 20 eura.

 

Fotografije i ostatak teksta možete pročitati ovdje.

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još