VIDEO/ OD 1.AUGUSTA NA NETFLIXU

Pogledajte holivudske zvijezde Adama Brodyja i Leighton Meester na rijeci Uni u filmu „Divlja rijeka“

Kultura31.07.23, 11:42h

Pogledajte holivudske zvijezde Adama Brodyja i Leighton Meester  na rijeci Uni u filmu „Divlja rijeka“
Hrvatska producentska kuća „4 Film“ bila je partner u ovome Universalovom projektu i zahvaljući njima film je sniman u Bihaću i rijeci Uni, uz učešće velikog broja lokalnih suradnika


Tokom prošlog ljeta je na rijeci Uni snimam holivuski akcioni film „Divlja rijeka“. Tako je klasik iz 1994. godine s Meryl Streep i Kevinom Baconom, "River Wild", dobio novu verziju Adamom Brodyjem i Leighton Meester u glavnim ulogama. 

 

Nova verzija bit će puštena u digitalnoj verziji, na Blu-rayu i DVD-u 1. augusta. Ovih dana, Universal Pictures je objavio prvi trejler filma, koji najavljuje avanturu obitelji koja krene po zlu kad se zapletu u brzacima, dok netko na brodu čini sve da sabotira njihovu avanturu.

 


Priča filma je sljedeća: Joey strahuje da bi moglo biti problema nakon što njezin brat Gray pozove Trevora, prijatelja iz djetinjstva s problematičnom prošlošću, da im se pridruži na avanturi raftingom po brzacima s dva turista. Nakon što ostanu zaglavljeni u opasnim brzacima, avantura prepuna uzbuđenja brzo postaje potpuno zastrašujuća jer se putnici na splavu bore za svoje živote, dok netko izgleda odlučan sabotirati kako bi šokantne tajne ostale zakopane. Kako bi preživjela divlju rijeku, Joey će morati suočiti se sa svojim strahovima, a svi će morati razviti ubilačke instinkte prije nego što ih prevari tajna na brodu ili smrtonosne vode koje haraju oko njih.


" Osim bivših glumaca serija "The O.C." i "Gossip Girl", u filmu "Divlja rijeka" glume i Taran Killam, Olivia Swann, Eve Connolly, Nick Wittman, Matt Devere i Courtney Chen. 

 

river-wild2


Meester i Brody su trenutno u braku i zajedno su već nekoliko godina, nakon što ih je jedan od producenata serije "Gossip Girl" upoznao. Već su radili zajedno na druga dva projekta, filmovima "The Oranges" iz 2011. godine i "Life Partners" iz 2014. godine.


Inače, hrvatska producentska kuća „4 Film“ je bila partner u projektu i zahvaljući njima film je sniman u Bihaću i rijeci Uni, uz učešće velikog broja lokalnih suradnika.


(DEPO Portal/ak)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!