Načelnik Općine Centar zaprijetio

Srđan Mandić: Nećete me smijeniti, bit ću opet kandidat... Neće biti dobro ako progovorim!

Front29.07.23, 11:52h

Srđan Mandić: Nećete me smijeniti, bit ću opet kandidat... Neće biti dobro ako progovorim!
Upozoravali su me da je 'žurba šejtanski posao', a onda su pogriješili. Jasmin Ademović je inicijator mog opoziva, poručujem mu: mlad si, tek ti je trideset! Ne možeš još biti načelnik Centra - kazao je Mandić

 

Načelnik Općine Centar, Srđan Mandić, gostovao je sinoć na Face televiziji, te se osvrnuo na posljednja dešavanja u kojoj je Općinsko vijeće donijelo odluku o njegovom opozivu, a na inicijativu vijećnika Naroda i pravde.

 

- Upozoravali su me da je 'žurba šejtanski posao', a onda su pogriješili. Jasmin Ademović je inicijator mog opoziva, poručujem mu: mlad si, tek ti je trideset! Ne možeš još biti načelnik Centra - kazao je, između ostalog, Mandić.
 

Prokomentarisao je i svoj odnos sa liderom Naroda i pravde Elmedinom Konakovićem.


- Sve sam rekao Konakoviću; neka zna da oko njega ima kukolja. Jesu u NiP-u, ali džaba – to je SDA DNK, geni su im mutirani. 2024. ću se opet kandidovati!Ne da me narod! - kazao je Mandić. 

 

Kompletno gostovanje pogledajte u videu ispod.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 130

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još