Nakon odluke o opozivu

Girt stao uz Mandića: Centar nikad nije bolje izgledao!

Front27.07.23, 16:30h

Girt stao uz Mandića: Centar nikad nije bolje izgledao!
Do zahtjeva za opoziv dovelo je odbijanje Srđana Mandića da radi za interese pojedinaca u partijama koje ga žele smijeniti, poručio je Girt

 

 

Alen Girt, šef Kluba vijećnika Naše stranke u Općinskom vijeću Centar, oglasio se danas na svom Facebook profilu, nakon što je prihvaćena inicijativa za opoziv načelnika Općine Centar Srđana Mandića i najavljen referendum za 17. septembar. 


Kako je naveo, “do zahtjeva za opoziv dovelo je odbijanje Srđana Mandića da radi za interese pojedinaca u partijama koje ga žele smijeniti”.
 

“Žao nam je što je do tog došlo jer će ostaviti posljedice na međustranačke odnose. S druge strane, nemamo razloga da sumnjamo da građanke i građani Centra neće izglasati Mandićev opoziv. Njegov ostanak na mjestu načelnika bit će tako još jedna velika pobjeda, a poraz onih koji ga neargumentovano opanjkavaju”, naveo je Girt, dodajući:
 

“Centar poslije rata nikad bolje nije izgledao, a od Mandića nije bilo boljeg načelnika. Čvrsto stojimo uz njega”.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još