predsjednica NF-a

Trivić pita Dodika: 'Čemu popunjavanje Ustavnog suda BiH ako RS ne prihvata njegove odluke?'

Front25.07.23, 17:07h

Trivić pita Dodika: 'Čemu popunjavanje Ustavnog suda BiH ako RS ne prihvata njegove odluke?'
Kaže da postoje zaključci Narodne skupštine Republike Srpske o nepopunjavanju Ustavnog suda sudijama iz Republike Srpske, te da od toga nema ništa, jer će sud dobiti nove sudije

 

 

Sad se vidi da je Narodni front bio u pravu, jer na posljednje tri posebne sjednice Narodne skupštine nismo glasali zajedno sa režimom, a juče smo vidjeli podvijanje repa i veliku defanzivu starog političkog manipulatora Milorada Dodika, izjavila je predsjednica NF Jelena Trivić, prenosi Oslobođenje.

 

Ona podsjeća da su prethodna dešavanja bila samo još jedna predstava za narod i obična manipulacija, na šta su iz Narodnog fronta i upozoravali, i dodaje da je Republika Srpska u ovoj priči jedini gubitnik, jer je ostala bez stotina miliona grantova i projektnih sredstava.


– Sve oko čega je Dodik dizao galamu sada je prihvatio, Narodnu skupštinu je po ko zna koji put zloupotrijebio i iskoristio je kao grupu pajaca koji žongliraju kako im on diriguje. Doneseno je nekoliko zakona i zaključaka od kojih, kako je Narodni front već najavljivao, neće biti ništa – rekla je ona.

 

Kaže da postoje zaključci Narodne skupštine Republike Srpske o nepopunjavanju Ustavnog suda sudijama iz Republike Srpske, te da od toga nema ništa, jer će sud dobiti nove sudije.

 

– To nas dovodi do druge apsurdne situacije, čemu popunjavanje ako je Narodna skupština usvojila Zakon o neprimjenjivanju odluka Ustavnog suda na teritoriji Republike Srpske? – upitala je Trivićeva.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!