FOTO/ NOVI JOVANIN GAF

Omiljena Vučićeva voditeljica opet šokira: Kamere 'uhvatile' provokativan trenutak... 'I ovo je jutarnji program?!'

Showbizz25.07.23, 12:20h

Omiljena Vučićeva voditeljica opet šokira: Kamere 'uhvatile' provokativan trenutak... 'I ovo je jutarnji program?!'
Jovana je stajala sa strane i slušala goste, obučena u roze sako i bijeli minić, kada je ožednila. U tom trenutku se savila preko stola kako bi dohvatila flašicu vode, a kamera je bila tačno iza nje

 

 

 

Voditeljica Jovana Jeremić je u posljednjem izdanju Jutarnjeg programa vikendom doživjela dva peha - prvi je bio onaj kada je na telefonu otkrila da su joj otvoreni tabovi stranica za odrasle, a drugi se dogodio dok su joj u studiju bili sagovornici, a suknjica koju je nosila je "odletjela" na drugu stranu, piše Nova.rs.


Jovana je stajala sa strane i slušala goste, obučena u roze sako i bijeli minić, kada je ožednila. U tom trenutku se savila preko stola kako bi dohvatila flašicu vode, a kamera je bila tačno iza nje.


Jovanin bijeli minić je bio prekratak, podigao se na gore kako se savila i otkrio je njen donji veš, a fotografiju možete vidjeti u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

 

Fotografija je u vrlo kratkom roku postala viralna, a oni neupućeni su se zapitali.

 

- Čekajte malo... Ovo je jutarnji program na nacionalnoj frekvenciji?!

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 43

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još