(RAZ)OTKRIVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ivana Marić 'razbucala' Vladu Georgijeva: 'Samo ću ovo ostaviti... Pogledajte o kakvom primitivcu je riječ!'

Front22.07.23, 12:50h

Ivana Marić 'razbucala' Vladu Georgijeva: 'Samo ću ovo ostaviti... Pogledajte o kakvom primitivcu je riječ!'
Među onima koji su na komentar Nataše Kandić reagovali brutalno i krajnje neumjesno je i popularni pjevač Vlado Georgijev. Bar tako svjedoči njegova objava na Twitteru, na koju je odgovorila Ivana Marić

 

 

 

Nakon što je Nataša Kandić, poznata srbijanska aktivistica, koordinatorica Mreže pomirenja (REKOM) i dugogodišnja izvršna direktorica Fonda za humanitarno pravo (FHP), ukazala na, kako je u svom komentaru navela, "suludu ideju Milorada Dodika da se obilježavanje Dana sjećanja na žrtve hrvatske vojno-policijske akcije 'Oluja' održi u Prijedoru", uslijedile su brojne reakcije javnosti u Srbiji - od podrške do napada.


Među onima koji su na njen komentar reagovali brutalno i krajnje neumjesno je i popularni pjevač Vlado Georgijev. Bar tako svjedoči njegova objava na Twitteru, na koju je odgovorila Ivana Marić te kratko poručila:


- Samo ću ovo ostaviti ovdje da vidite o kakvom primitivcu je riječ. Nisam znala ništa o njemu osim da ima lijep glas i lijepe pjesme, ali ovo mnogo govori o njemu.
Divim se ovoj ženi, njenoj istrajnosti i borbi s ovim i ovakvim moronima
- napisala je bh. analitičarka.


Dalje sudite sami...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 89

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još