LJEPOTICA U NEVOLJI

Poznata manekenka uhapšena na odmoru zbog posjedovanja marihuane

Showbizz18.07.23, 19:14h

Poznata manekenka uhapšena na odmoru zbog posjedovanja marihuane
Privedena je u Kraljevski pritvorni centar na Kajmanskim ostrvima, gdje joj je određena kaucija, puštena je i sada čeka dalji tok procesa

 

Manekenka Gigi Hadid uhapšena je i optužena zbog posjedovanja marihuane i pribora za upotrebu droge, nakon što je prošle nedelje stigla na Kajmanska ostrva iz SAD, piše TMZ, prenosi Mondo. rs.

 

Ona je 10. jula sletjela privatnim avionom na međunarodni aerodrom Owen Roberts i prošla carinu sa svojom prtljagom. Agenti carinske i granične kontrole stavili su njene torbe kroz skener i ručno ih pretražili, pronašavši malu količinu trave i pribor za pušenje. Iako je CBC utvrdio da je marihuana bila samo za ličnu upotrebu, GigiHadid i njen saputnik uhapšeni su pod optužbom za uvoz marihuane i uvoz pribora za pušenje kanabisa.

 

Privedena je u Kraljevski pritvorni centar na Kajmanskim ostrvima, gdje joj je određena kaucija, puštena je i sada čeka dalji tok procesa, navodi TMZ.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!