javnost pamti skandal

Dodik požurio da 'utješi' Đokovića nakon poraza i ponizno mu poruči: 'Poštovani Nole...'

Sport16.07.23, 20:50h

Dodik požurio da 'utješi' Đokovića nakon poraza i ponizno mu poruči: 'Poštovani Nole...'
Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i da još puno godina gospodarite svjetskim teniskim terenima - ponizno je poručio Dodik

 

 

 

Iako svi još dobro pamte skandal od prije nekoliko mjeseci, kada je predsjednik Republike Srpske pred gostovanje na RTS-u, prije ulaska u eter emisije, "tračao" porodicu Đoković, Milorad Dodik trudi se da taj nemili događaj stjera pod tepih.


U skladu s tim Dodik je požurio da "utješi" Novaka Đokovića nakon današnjeg poraza na Wimbledonu pa se čim prije oglasio na Twitteru, kako bi mu poručio da je, unatoč porazu, najbolji teniser svih vremena:

 

- Poštovani Nole, napravili ste sjajnu seriju rezultata i ulaskom u finale najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu ostvarili ste istorijski uspjeh.

 
Iako je željeni rezultat izostao u finalu, pokazali ste svojim sportskim umijećem, kao i mnogo puta do sada, zašto ste najbolji teniser svih vremena.   


Svim ljubiteljima "bijelog sporta" širom svijeta priuštili ste nezaboravne trenutke tokom cijelog turnira, a sve nas u Republici Srpskoj, koji za Vas zdušno navijamo, činili ponosnim i srećnim.


Hvala Vam što ste nepresušni izvor inspiracije i zvijezda vodilja svim mladim generacijama.


Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i da još puno godina gospodarite svjetskim teniskim terenima - ponizno je poručio Dodik.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 38

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još