MNOGI MISLE DA JE BESPLATNO

Na Jadranu ništa džaba: Ostavila auto na parkingu Lidla, frapirala se kad je vidjela račun... 'Zar toliko moram platiti!?'

Biznis Klub15.07.23, 13:19h

Na Jadranu ništa džaba: Ostavila auto na parkingu Lidla, frapirala se kad je vidjela račun... 'Zar toliko moram platiti!?'
Ostala je u čudu, baš kao i mnogi drugi građani koji misle da je parkiranje kod Lidla besplatno. A nije!

 

 


Kako je moguće da kaznu za parkiranje u Zadru plaćate tvrtki - u Solinu?


Ili što je još čudnije, kako je moguće da odete u shopping, pa se vratite nakon nešto dužeg vremena i - dočeka vas kazna za parkiranje, odnosno zaračunata dnevna parkirna karta u iznosu od 39 eura!

 

parking-karta-lidl-zadar


Pa eto, jedno i drugo je moguće, a to je doživjela jedna građanka Zadra koja je ostavila parkirano svoje osobno vozilo na parkiralištu trgovačkog centra Lidl na Putu Murvice. Zadržala se nešto više od sat vremena i kad je došla do automobila, dočekala ju je kazna, odnosno parkirna karta i to ne baš s malim iznosom kojega treba uplatiti tvrtki u Solinu, piše Slobodna Dalmacija.


Ostala je u čudu, baš kao i mnogi drugi građani koji misle da je parkiranje kod Lidla besplatno. A nije! Odnosno jeste za kupce u tom trgovačkom lancu, ali do sat vremena, nakon toga je potrebno kupiti parkirnu kartu.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još