IZNENADNA ROMANSA

Fudbaler prišao manekenki na plaži i odmah je 'odveo u krevet': 'Cijenim ga jer je direktan'

Showbizz13.07.23, 22:09h

Fudbaler prišao manekenki na plaži i odmah je 'odveo u krevet': 'Cijenim ga jer je direktan'
Kako tvrdi lijepa Sofija, prvo nije shvatila o kome je riječ, ali ubrzo je postala svjesna da je večer provela s talijanskim reprezentativcem

 

 

Milioni eura na računu i milioni pratitelja na društvenim mrežama. Raskošne vile, skupocjeni automobili i glamurozni život s kojim se itekako vole pohvaliti. I sve ostalo što ide uz silni novac i status zvijezde.


To je život mnogih fudbalera koji maksimalno uživaju u slavi koju im je donio nogomet. Vrlo lako dobiju što god požele, a nemaju problema ni sa osvajanjem srca suprotnog spola.


A jedna priča ide ovako. Bivši igrač Rome, a danas Galatasaraya, Nicolo Zaniolo (24), od naporne sezone odmarao je na Ibizi. Dok je šetao plažom, za oko mu je ‘zapela’ jedna zgodna djevojka. Nije ni trenutka dvojio.


Prišao joj je pa nedugo nakon toga i poljubio. Većina muškaraca bi nakon toga ‘popila’ šamar, ali ne i on. Štoviše, nakon toga su proveli večer zajedno.


I tako je Zaniolo odmor proveo u društvu zanosne manekenke čiji identitet su ubrzo doznali i talijanski mediji. Riječ je o Sofiji Constantini koja je poprilično otvorena što se tiče informacija iz privatnog života. Otvorila se talijanskim medijima i otkrila detalje iznenadne romanse s talentiranim Zaniolom.


Upoznala sam Nicola na plaži. On me vidio, došao je razgovarati sa mnom i odmah me poljubio, a nakon poljubaca svidjeli smo se jedno drugom i proveli večer zajedno. Cijenim ga jer je direktan – rekla je manekenka.


Kako tvrdi, prvo nije shvatila o kome je riječ, ali ubrzo je postala svjesna da je večer provela s talijanskim reprezentativcem.


Puno sam čula o njemu, da je površan i strog. Bio je jako drag prema meni – rekla je Sofia.


Druženje se nastavilo i nakon turbulentne večeri, piše Hayat.ba.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još