FOTO/ smjelo izdanje loto djevojke

Suzana Mančić pozirala u kupaćem kostimu u sedmoj deceniji: 'Nije idealno, ali sam prezadovoljna'

Showbizz13.07.23, 14:00h

Suzana Mančić pozirala u kupaćem kostimu u sedmoj deceniji:  'Nije idealno, ali sam prezadovoljna'
Suzanina objava izazvala je, mahom, oduševljene komentare njezinih pratiteljica, ali dakako da se uvijek nađu i oni koji će kritizirati

 

- Drage žene, moram da se pohvalim: nije idealno, ali prezadovoljna sam stanjem svog tijela i kože -  napisala je, između ostalog, Suzana Mančić, nekadašnja popularna beogradska TV voditeljica koja će zauvijek ostati zapamćena i kao “najseksi loto djevojka” u historiji tog formata na ovim prostorima.

 

Bivša voditeljica je već u sedmoj deceniji, a zbog svog odličnog izgleda i dalje prkosi godinama.

 

Suzanina objava izazvala je, mahom, oduševljene komentare njezinih pratiteljica, ali dakako da se uvijek nađu i oni koji će kritizirati.

 

Ova žena može imati i 100 godina, seksepil izbija iz njene pojave, nema to veze s tretmanima.. Isto ko i Marilyn Monroe, bilo je i ljepših žena od nje, al‘ ona je ostala oličenje seksipila i ženstvenosti”, “Fantastično izgledate za svoje godine, vjerovatno se lijepo osjećate, vidim ne skidate osmijeh s lica!” – poručuju joj.

 

 

“Teba trenirati i biti prirodan, nema narod pare za glupe tretmane, a ti Suzo ne možeš više izgledati kao djevojka. Obožavam te, al‘ se vide godine na tebi i s tretmanima” – dometnula je druga.

 

“Stvarno divno izgledate, bez obzira na tretmane. Ne obazirite se na zle jezike koje pokušavaju to osporiti. Lijepa, nasmijana, prija vidjeti. Svaka vam čast i želim vam da punim plućima uživate u zdravlju i s mirom u duši”, brzo je stigla podrška.

 

(depo porta/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još