Bivši zadrugar

Dejan Dragojević priznao zašto je šutio da je prešao na Islam: Evo gdje planira graditi džamiju u Srbiji

Showbizz12.07.23, 17:28h

Dejan Dragojević priznao zašto je šutio da je prešao na Islam: Evo gdje planira graditi džamiju u Srbiji
Dejan je otkrio i zašto se dugo nije izjašnjavao po pitanju svoje vjerske opredjeljenosti, budući da je pritisak bio ogroman

 

 

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljica Nevene i Miljane Arsić poslije dužeg vremena, moći će se vidjeti pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dragojević.

 

Dejan je u emisiji bez dlake na jeziku komentarisao pobjedu bivše djevojke Aleksandre Nikolić, koja je odnijela pobjedu u šestoj sezoni.

 

Pored toga, osvrnuo se i na drugoplasiranu Anu Ćurčić sa kojom je bio u kontaktu prije nego što je ona ušla u Zadrugu, piše Express.

 

Dejan je otkrio i zašto se dugo nije izjašnjavao po pitanju svoje vjerske opredijeljenosti, budući da je pritisak bio ogroman.

 

Dragojević je govorio i o nedostatku džamija u Srbiji, te se nada izgradnji bar u Novom Sadu, u kojem ne postoji ni jedna.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!