Koji su razlozi?

Još jedan udar na većinu u Skupštini KS: Admela Hodžić napustila Stranku za BiH

Front12.07.23, 14:58h

Još jedan udar na većinu u Skupštini KS: Admela Hodžić napustila Stranku za BiH
Nezvanično, Hodžić nije jedina koja će napustiti SBiH. Iz Kluba ove stranke trebala bi izaći još jedna osoba, a Hodžić nam je kazala da ne može komentirati ove navode

 

 

Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Admela Hodžić potvrdila je za Faktor da je napustila Stranku za Bosnu i Hercegovinu. O razlozima napuštanja nije željela govoriti, poručivši da će ih naknadno saopćili na svojoj Facebook stranici. 

 

Od danas, ona je samostalna zastupnica.

 

Nezvanično, Hodžić nije jedina koja će napustiti SBiH. Iz Kluba ove stranke trebala bi izaći još jedna osoba, a Hodžić nam je kazala da ne može komentirati ove navode, piše Faktor.

 

Hodžić je danas zajedno sa Redžom Lemezanom koji je, podsjetimo, ranije napustio Našu stranku, formirala svoj klub zastupnika. U njemu su, uz njih dvoje, Damir Marjanović iz Pokreta Za nove generacije.

 

Admela Hodžić je 2021. godine istupila iz SDA neposredno nakon što je to učinio i Aljoša Čampara, a sve s ciljem da se osiguraju ruke za Vladu "Trojke". Od septembra 2021. godine pa do danas bila je članica Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još