FOTO/ Par koji privlači veliku pažnju javnosti

Više se ne kriju: Lijepa Hercegovka Jelena objavila prve zajedničke fotografije sa Zdravkom Mamićem

Sport06.07.23, 09:11h

Više se ne kriju: Lijepa Hercegovka Jelena objavila prve zajedničke fotografije sa Zdravkom Mamićem
Za njihovu vezu saznalo se u januaru kada su mediji pisali da Zdravko ima novu djevojku i planira se oženiti treći put

 

 

Zdravko Mamić (63) i njegova nova partnerica, Hercegovka Jelena Planinić (36), više ne skrivaju svoju ljubav. Jelena je objavila njihove prve zajedničke fotografije na Instagramu.


Na fotografiji objavljenoj jučer Zdravko i Jelena pozirali su na brdu u ležernoj odjeći. Ispod fotografije skupila se hrpa komentara.

 

"Jedna od najljepših žena koju poznajem", "Svi komentiraju Jelenu, a nitko da pohvali momka pored nje. Zdravko nikad nije izgledao bolje i sretnije", "Jele prelijepa si, blistaš", "Sretni", neki su od komentara.
 

Ovo nije prva fotografija koju je Jelena objavila. Na fotografiji objavljenoj prošlog mjeseca Jelena i Zdravko poziraju u svečanoj odjeći.


Za njihovu vezu saznalo se u januaru kada su mediji pisali da Zdravko ima novu djevojku i planira se oženiti treći put. Par se svakodnevno može vidjeti u Mostaru, gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena navodno iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine, dok je navodno bila Mamićeva tajnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @planinicjelena

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @planinicjelena

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još