JAVNOST ZBUNJENA

Da li je Damir Arnaut zaista napustio Našu stranku? Redžo Lemezan tvrdi da jeste, a evo šta on kaže...

Front05.07.23, 18:18h

Da li je Damir Arnaut zaista napustio Našu stranku? Redžo Lemezan tvrdi da jeste, a evo šta on kaže...
Naš zajednički grijeh jeste neposlušnost i nedivljenje jednoj osobi iz Naše stranke, vladaru iz sjene, ali kad je god neki veći politički problem u javnosti je nema i nikada ne snosi odgovornost, ali o svemu odlučuje - napisao je u svom obrazloženju Lemezan

 

 


Redžo Lemezan, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo napustio je Našu stranku, a u obrazloženju koje je potom objavio, između ostaloga je pobrojao još neke članove koji su ovu stranku napustili u posljednje vrijeme.


Među njima se našlo i ime Damira Arnauta, aktuelnog ambasadora Bosne i Hercegovine u Njemačkoj, što je i najglasnije odjeknulo u javnosti.   


- Naš zajednički grijeh jeste neposlušnost i nedivljenje jednoj osobi iz Naše stranke, vladaru iz sjene, ali kad je god neki veći politički problem u javnosti je nema i nikada ne snosi odgovornost, ali o svemu odlučuje - napisao je u svom obrazloženju Lemezan.


Međutim, Arnaut se nedugo potom oglasio i demantovao svog donedavnog stranačkog kolegu te kratko pojasnio:  


- Netačan je konkretan dio Redžine objave koji glasi da sam jedan od “članova koji su napustili Našu stranku”. Član sam Naše stranke - poručio je kratko Arnaut na svom zvaničnom Facebook profilu.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još