FOTO/ žarila je i palila bivšom Jugom

Vesna Zmijanac u provokativnom izdanju: Isplivala fotografija iz mladosti popularne pjevačice

Showbizz04.07.23, 20:17h

Vesna Zmijanac u provokativnom izdanju: Isplivala fotografija iz mladosti popularne pjevačice
Prirodne ljepote i zgodnog tijela, hrabro je stala ispred objektiva i napravila fotografiju o kojoj se i dan danas priča a mreže i dalje gore

 

Folk zvijezda Vesna Zmijanac žarila je i palila bivšom Jugom, a za svaki njen koncert se tražila karta više. U karijeri je iznedrila mnogobrojne hitove, ali to nije bio jedini razlog zbog koga su je ljudi voljeli, prenosi Aloonline.ba.

 

Važila je za jednu od najljepših žena devedesetih godina, a među prvima je smjelo nosila providne kombinezone i provokativno se slikala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Jedan od spotova koji se prepričava i dan danas jeste onaj za pjesmu „Sebi sam bila i rat i brat“ u kome se pojavila u crnom potpuno providnom kostimu a intimne djelove tijela su prikrivali minijaturni „listovi“.

 

Po društvenim mrežama kruži fotografija iz njene mladosti koja jasno pokazuje koliko je oduvijek bila ispred svog vremena.

 

Vesna se slikala u toplesu, a grudi je prikrivala rukama, dok je na sebi imala samo minijaturni donji veš. Prirodne ljepote i zgodnog tijela, hrabro je stala ispred objektiva i napravila fotografiju o kojoj se i dan danas priča a mreže i dalje gore.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još