FOTO/ PJEVAČICE NE ZNA ŠTA DA RADI

Milicu Todorović proganja oženjeni košarkaš: Spreman da ostavi ženu i dvoje djece zbog nje

Showbizz29.06.23, 12:30h

Milicu Todorović proganja oženjeni košarkaš: Spreman da ostavi ženu i dvoje djece zbog nje
On je stariji od Milice 15 godina, ali to što ga je blokirala njemu nije značilo ništa, jer joj je odmah pisao sa drugog broja. Milica nije znala šta da radi...

 


Pjevačicu Milicu Todorović već duže vrijeme proganja oženjeni, bivši košarkaš, koji ima suprugu i dvoje djece. Kako Star saznaje, on je pjevačici prvo dijelio komplimente preko Instagrama, a onda nabavio njen broj i krenuo da joj piše svakodnevno.


– Milica se možda dva puta zahvalila, kada ju je pohvalio preko društvenih mreža i to je to, a onda je shvatila namjeru, jer joj je pisao svakodnevno. Inače, Milica zna o kome je riječ, jer je baš poznat, pa zna da ima ženu i dvoje djece, bila je u šoku šta joj piše i nije odgovarala. Pitala ga je zašto joj piše, a on joj je rekao da bi ostavio ženu, samo kada bi znao da bi ona bila sa njim, tada ga je blokirala – priča za Star izvor blizak pjevačici.


– On je stariji od Milice 15 godina, ali to što ga je blokirala njemu nije značilo ništa, jer joj je odmah pisao sa drugog broja. Milica nije znala šta da radi, pa mu je rekla da prestane da joj piše ili će sve objaviti u medijima, zbog čega se on uplašio. Bila je iznenađena, jer je čula da je vjeran muž i nije mogla da vjeruje, čovjek ima dobru reputaciju u javnosti, ali eto… – objašnjava izvor.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!