FOTO/ PJEVAČICA PONOSNO POKAZALA

Kakvu vilu Neda Ukraden ima u Imotskom: Obnovila porodičnu kuću koja je srušena u ratu, zidine pretvorila u luksuz

Showbizz24.06.23, 11:32h

Kakvu vilu Neda Ukraden ima u Imotskom: Obnovila porodičnu kuću koja je srušena u ratu, zidine pretvorila u luksuz
Neda Ukraden pozvala je fotografe u svoju luksuznu vilu u Imotskom, koju je nedavno obnovila

 

 


Pjevačica Neda Ukraden rođena je 1950. u Imotskom, gdje je živjela do svoje druge godine.


Njezina rodna kuća srušena je tijekom Domovinskog rata, a Neda ju je nedavno obnovila i sada je pozvala fotografe da je snime, piše Dnevnik.hr.


Pjevačica je od razrušenih zidina napravila luksuznu vilu s bazenom i velikim dvorištem punim zelenila te je ponosno pozirala na terasi, a fotografije možete pogledati u galeriji.


Tijekom odrastanja i školovanja Neda se zbog očeva posla često selila i mijenjala škole, a to joj je kao kćeri jedinici teško padalo.


- Došavši u bosansku sredinu iz Imotskog, naišla sam prije svega na jedan zid čuđenja zbog mog imena i prezimena. Nitko se u svim tim školama u koje sam ja bila upisana nije zvao Neda i, naravno, pogotovo se nitko nije prezivao Ukraden. Uvijek je bilo: 'Kako se ti, mala, zoveš? 'Ja se zovem Neda.' Onda bi bilo: 'E, ne može Neda, ti ili si Nedjeljka ili si Nedina.' Onda bih ja plakala -  ispričala je jednom prilikom za IN magazin, a tada je otkrila i da su joj u djetinjstvu najteže padali rastanci od bake Anđe, s kojom je svake praznike provodila u Imotskoj krajini.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još