Prekinuo špekulacije

Slaven Bilić demantovao medije: Niko me nije zvao, neću biti selektor BiH

Sport23.06.23, 16:02h

Slaven Bilić demantovao medije: Niko me nije zvao, neću biti selektor BiH
Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva"

 

 

Fudbalska "A" reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez selektora nakon što su čelnici Fudbalskog saveza dogovorili sporazumni raskid saradnje sa Farukom Hadžibegićem.
 

Nakon što je objavljeno da je Hadžibegić bivši, krenule su špekulacije oko imena novog selektora. Spominju se standardno, Vahid Halilhodžić, Sergej Barbarez, Amar Osim, tu je i ime aktuelnog selektora Bugarske Mladena Krstajića, a mnogo pažnje privuklo je jedno ime - Slaven Bilić.

 

Nekadašnji selektor Hrvatske je kasnije bilježio odlične rezultate, između ostalih, na klupi Lokomotive iz Moskve, Bešiktaša, Vest hema, Vest Broma...
 

Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.
 

- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić.
 

Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa "Zmajevima", hrvatski stručnjak je rekao:
 

- Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove - poručio je Slaven Bilić.

 

Slaven Bilić je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Hajduk, mladu reprezentaciju Hrvatske, "A" selekciju Vatrenih, moskovsku Lokomotivu, Bešiktaš, Vest hem, Al Itihad, Vest Brom, Beijing Guan i Votford. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!