Potpisao pristupnicu

Pojačanje u NSRS: Mirsad Duratović pristupio SDP-u

Front21.06.23, 16:32h

Pojačanje u NSRS: Mirsad Duratović pristupio SDP-u
Ovim pristupanjem formirana je Poslanička grupa SDP BiH u Narodnoj skupštini RS, koji sada čine Andrea Gajić, Saša Grbić i Mirsad Duratović

 

 

Mirsad Duratović, nezavisni poslanik i aktuelni potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, potpisivanjem pristupnice, od danas je zvanično postao član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.
 

Potpisivanju pristupnice prisustvovali su predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović i poslanik SDP BiH u NSRS i član Predsjedništva SDP BiH Saša Grbić.


Ovim pristupanjem formirana je Poslanička grupa SDP BiH u Narodnoj skupštini RS, koji sada čine Andrea Gajić, Saša Grbić i Mirsad Duratović.
 

- Osim ovoga, dolaskom Mirsada Duratovića u SDP BiH organizaciono i kadrovski će se osnažiti rad partije u Republici Srpskoj, čime ćemo u ovom bh. entitetu još jače raditi na promociji vrijednosti za koje se zalaže SDP Bosne i Hercegovine.
 

Poslanici SDP BiH u Narodnoj skupštini RS i dalje će se boriti za interes svih građana ovog entiteta, kao što su to radili i do sada - poručili su iz SDP-a.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!