Po hitnom postupku

Počela Sedma posebna sjednica NSRS: Na dnevnom radu izmjene Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa RS

Front21.06.23, 16:13h

Počela Sedma posebna sjednica NSRS: Na dnevnom radu izmjene Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa RS
Na početku Sedme posebne sjednice, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić naveo je da će zasjedanje trajati sve dok se ne okonča rasprava o toj tački dnevnog reda, nakon čega će biti održan Dan za glasanje

 

Sedma posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske počela je danas u Banjoj Luci sa jednom tačkom dnevnog reda: Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske - po hitnom postupku.

 

Na početku Sedme posebne sjednice, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić naveo je da će zasjedanje trajati sve dok se ne okonča rasprava o toj tački dnevnog reda, nakon čega će biti održan Dan za glasanje.

 

U skladu sa Poslovnikom Narodne skupštine Republike Srpske, na zahtjev narodnih poslanika, koji su predlagači dnevnog reda, sazvana je Sedma posebna sjednica, saopćeno je iz NSRS.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još