potvrdio načelnik općine Ilidža

Napokon: Sljedeći mjesec početak radova na pruzi za Hrasnicu

Biznis Klub21.06.23, 10:21h

Napokon: Sljedeći mjesec početak radova na pruzi za Hrasnicu
- Završna faza centralnog trga, otprilike u 7.mjesecu biti će gotovi radovi. Trećeg dana Bajrama biće veliki koncert u saradnji sam Islamskom zajednicom. Ovo je početak svakako, naredni mjesec ćemo na ovome mjestu imate mnoštvo sadržaja - kazao je Muzur o završetku radova na centralnom trgu na Ilidži

 


Načelnik općine Ilidža, Nermin Muzur, bio je gost na TVSA gdje je komentarisao završetak radova na centralnom trgu na Ilidži.

 

- Završna faza centralnog trga, otprilike u 7.mjesecu biti će gotovi radovi. Trećeg dana Bajrama biće veliki koncert u saradnji sam Islamskom zajednicom. Ovo je početak svakako, naredni mjesec ćemo na ovome mjestu imate mnoštvo sadržaja - kazao je Muzur o završetku radova na centralnom trgu na Ilidži.

 

A gradonačelnik također navodi: Segment kojem dajemo iznimnu važnost jesu mladi ljudi i da ne budu na ulici. Mi ćemo svakom klubu nadokanditi sredstva za djecu koja nisu u mogućnosti plaćati tu neku mjesečnu članarinu. Važno je da budu u takvom zdravom okruženju nego da budu na ulici.

 

Iskazao je zadovoljstvo trkom “Stojčevac 5k” te da se planira svakako nastaviti ova trka a i napraviti nova 10k, čak i naredne godine.

 

Muzur je kazao kako u toku narednog mjeseca trebao bi izvođač ući u radove za prugu ka Hrasnici.

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!