Dobre vijesti

Poznati bh. trgovački lanac u ponedjeljak zaposlenicima isplaćuje regres: Ko ga neće moći dobiti?

Biznis Klub20.06.23, 09:08h

 Poznati bh. trgovački lanac u ponedjeljak zaposlenicima isplaćuje regres: Ko ga neće moći dobiti?
Ono što je najbitnije, jeste da imamo zadovoljne zaposlenike, ali i kupce, koji dobivaju najkvalitetniju uslugu, ističu iz ove kompanije

 

 

"Amko komerc će u ponedjeljak zaposlenicima isplatiti regres. Regres će biti uplaćen na račune svih zaposlenika koji u Amko komercu rade minimalno šest mjeseci. To je za Amko komerc nešto više od tristo hiljada konvertibilnih maraka. Cilj nam je da naši zaposlenici mogu na vrijeme isplanirati bajramske praznike ali i godišnji odmor koji slijedi. Ovo je za sve naše zaposlenike dobrodošao bonus, regres za godišnji odmor jer želimo da svi naši zaposlenici uživaju u zasluženom odmoru", istakli su iz Uprave Amko komerca.

 

Iz ove kompanije su podvukli da posebnu pažnju pridaju razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja i stručnog usavršavanja svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.

 

"Trudimo se da budemo konkurentni u visini plate, svi naši zaposleni u prodavnicama mogu da ostvare i bonus. Na ovaj način svi zaposlenici su motivisani za rad, a budući da se bonus na promet isplaćuje na temelju zajedničkog rada, bez obzira na radno mjesto u trgovini, ovaj model podstiče timsku atmosferu. Ono što je najbitnije, jeste da imamo zadovoljne zaposlenike, ali i kupce, koji dobivaju najkvalitetniju uslugu", kazali su nam iz Amko komerca.

 

Kao i prethodnih godina, sve poslovnice Amko komerca ne rade  28. juna, kada se obilježava prvi dan Bajrama.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još