DIREKTAN PRIJENOS NA BHRT

Zmajevi večeras u Lisabonu protiv Portugala - najteži ispit u ovim kvalifikacijama

Sport17.06.23, 10:59h

Zmajevi večeras u Lisabonu protiv Portugala - najteži ispit u ovim kvalifikacijama
Izabranici Faruka Hadžibegića su u prva dva kola ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz. U prvom kolu Zmajevi su u Zenici pobijedili Island s 3:0, a u drugom su poraženi na gostovanju u Slovačkoj rezultatom 2:0

 

 


Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine  večeras će u Lisabonu protiv Portugala igrati utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Euro 2024. godine u Njemačkoj.
 

Zmajevi su stigli u Lisabon i ovo im je zasigurno najteži ispit u ovim kvalifikacijama, ali se, ipak, nadaju dobrom rezultatu.


Izabranici Faruka Hadžibegića su u prva dva kola ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz. U prvom kolu Zmajevi su u Zenici pobijedili Island s 3:0, a u drugom su poraženi na gostovanju u Slovačkoj rezultatom 2:0.


Utakmica Portugal - BiH se igra s početkom u 20.45 sati i može se pratiti u direktnom TV prijenosu na javnom servisu, BHRT-u.


Nakon utakmice s Portugalom, BiH će ugostiti reprezentaciju Luksemburga 20. juna.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!