VIDEO/ VRUĆE SCENE KOJE SE PAMTE

Otkrivena dugo čuvana tajna Hollywooda: Mladi Brad Pitt bio je u tajnoj vezi sa glumicom dok su snimali kultni film

Showbizz11.06.23, 20:15h

Otkrivena dugo čuvana tajna Hollywooda: Mladi Brad Pitt bio je u tajnoj vezi sa glumicom dok su snimali kultni film
Još tada su krenula šuškanja o njihovoj vezi, ali njih dvoje to nikada nisu potvrdili

 

 

 

Slavni Brad Pitt u počecima svoje holivudske priče navodno je bio u tajnoj vezi sa kolegicom iz kultnog filma "Thelma and Louise".


Ljubavne iskre između Pitta i osam godina starije Geene Davis zaiskrile su navodno 1991. godine kada su zajedno snimali "škakljive" scene iz filma u kojem je Davis imala glavnu ulogu, zajedno sa Susan Sarandon, dok je mladi Brad glumio lutalicu.


Još tada su krenula šuškanja o njihovoj vezi, ali njih dvoje to nikada nisu potvrdili.


Kasnije je 53-godišnji Jason Priestley u memoarima otkrio kako je bio cimer Brada Pitta te da se holivudski ljepotan tokom snimanja filma često šuljao u posjet Geeni.


O snimanju intimnih scena sa Geenom u kultnom filmu, Pitt je ove godine progovorio i za časopis W:


- Geena je bila jako draga, ljubazna i nježna. Mislim da se ta ljubavna scena snimala dva dana, a ona se brinula o meni - prisjetio se.


Geena je pak na setu osjećala strahopoštovanje prema Pittu, nakon što ga je upoznala na snimanju.


- Svaki od njih bio je zgodan. Imali su svi smeđu kosu i bili su jako talentirani. Nije me bilo briga ko će dobiti ulogu... Onda je četvrti glumac ušao i to je bio Brad Pitt. Toliko je bio karizmatičan i tako nevjerovatno talentiran da sam mu upropastila audiciju - izjavila je nedavno Geena Davis.


Ispričala je kako je toliko očarana njime da je zaboravila svoj tekst. A kada su je pitali što misli o dečkim s audicije, nije krila da joj je favorit bio upravo plavokosi Brad Pitt.

 

Prisjetite se nekoliko scena iz filma "Thelma and Louise", koje se pamte...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!