VIDEO/ PJEVAČICU POTRESLA NJEGOVA TEŠKA SUDBINA

Marija Šerifović traži uličnog pjevača iz Zenice: Nema nikoga, ni oca ni majke, spava negdje ispod mosta...

Showbizz08.06.23, 11:05h

Marija Šerifović traži uličnog pjevača iz Zenice: Nema nikoga, ni oca ni majke, spava negdje ispod mosta...
Mustafa je izrazio i želju da se pojavi u takmičenju „Zvezde Granda“, što, kako kaže, nije u mogućnosti. A upravo na taj dio je reagirala i Marija Šerifović te podijelila na svom Instagram profilu

 

 


Marija Šerifović, beskrajno talentirana pjevačica i članicu žirija „Zvezda Granda“, poznata je i po tome što je mnogo puta pomogla ljudima u nevolji i uvijek je spremna da to ponovo učini.


Pjevačicu je sada potresao snimak uličnog pjevača Mustafe Hrustića iz Zenice, koji nažalost nema dom.


– Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi da ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom! I mašnu – poručila je Marija putem društvenih mreža.

 

marija-serifovic-mustafa-iz-zenice


Inače, na Youtube-u se nedavno pojavio video u kome je Mustafa otvorio dušu i govorio o svojoj teškoj životnoj sudbini.


- Bio sam pod kirijom i nisam mogao više da nastavim da plaćam. Svaki mjesec sam morao da imam dvjesta maraka, a gdje je tu hrana? Od pjevanja sam mogao malo da zaradim, ali me je kiša zeznula, non stop već mjesec i po dana pada. Nemam nikoga od prijatelja i rodbine, nemam ni oca ni majku, nikog svog. Od sedme godine sam bez njih i stalno živim na ulici. Posao nisam uspio da nađem, pišem i ne odgovaraju mi. Vide cigana i neće da me zaposle – ispričao je ovaj momak iz Zenice.

 


Mustafa je izrazio i želju da se pojavi u takmičenju „Zvezde Granda“, što, kako kaže, nije u mogućnosti. 


A upravo na taj dio je reagirala i Marija Šerifović te podijelila na svom Instagram profilu.

 

- Tu treba imati novac. Mogu otići na "Zvezde Granda" da se prijavim, ali kako? Ne mogu ja sa 10 maraka otići tamo. Džabe, treba para da se lijepo obučeš, da imaš mašnu. Treba se predstaviti odakle si, ime i prezime, koliko imaš godina. Ja bih se prijavio, ali nisam u mogućnosti. Drugo, nemam ni roditelje, nemam nikog svog – rekao je mladić u videu, zbog čega je Marija rekla da će mu pokloniti mašnu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!