kraj ljubavi

Sarajevo ih spojilo, a život razdvojio: Razvode se glumica Tara Thaller i glumac i pjevač Faris Pinjo

Showbizz06.06.23, 15:49h

Sarajevo ih spojilo, a život razdvojio: Razvode se glumica Tara Thaller i glumac i pjevač Faris Pinjo
Par se u tajnosti vjenčao u prosincu 2021. u Zagrebu, a upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege

 

 

Glumica Tara Thaller i njezin suprug glumac i pjevač Faris Pinjo razvode se nakon godinu i pol dana braka, potvrdije za Index.hr njegov menadžer.


Razlog su prema svemu sudeći brojne poslovne obveze koje su dovele do njihovog udaljavanja, a brak su navodno okončali sporazumno i bez svađe. Par se u tajnosti vjenčao u prosincu 2021. u Zagrebu, a upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege.


Mlada Zagrepčanka proslavila se ulogom u HBO-ovoj seriji Uspjeh, a zaigrala je i u serijama Čuvar dvorca i Pogrešan čovjek. Natjecala se i u showu HRT-a Zvijezde pjevaju, gdje je zajedno s pjevačem Dinom Jelusićem osvojila prvo mjesto. Tara Thaller je 2019. proglašena najljepšom Hrvaticom u Indexovom izboru, a 2021. godine bila je također u finalu glasanja.


Faris je hrvatskoj publici poznat iz 2015. godine po nastupu u regionalnom talent showu X Factor Adria, a Tonči Huljić ga je tad svrstao u grupu 9 Control, u sklopu koje je nastavio natjecanje.


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još