VIDEO/ HADŽIFEJZOVIĆ PODIŽE PRAŠINU

Je li Zlatko Lagumdžija sljedeća meta hapšenja?! Kalabuhov ga ocinkario, Skaka bi mogao ispričati svašta!

Front27.05.23, 18:21h

Je li Zlatko Lagumdžija sljedeća meta hapšenja?! Kalabuhov ga ocinkario, Skaka bi mogao ispričati svašta!
Kalabuhov je hladno ocinkario Lagumdžiju, da se odavno takva hladnoća u diplomatskim prostorima nije osjetila. To je čudno, jer je Lagumdžija u javnosti sasvim otvoreno lobirao ili, kako da to nazovemo, lijepo govorio o Rusiji – baš kada čitav Zapad govori ružno - komentira Hadžifejzović

 


Mi ne najavljujemo istragu protiv Zlatka Lagumdžije već drugi medij, jedan portal. Možda u šali, možda malo u zbilji, Senad Pećanin je preko Twittera trznuo Lagumdžiju, u stilu – "ko je sljedeći – neka se pripremi Lagumdžija", rekao je sinoć u svom komentaru Senad Hadžifejzović te dodao:  

 
- Po navodima veb-portala “Ljudski.ba”, Skaka bi istražiteljima mogao ispričati svašta o nestanku vrijednih umjetničkih djela iz zaostavštine Adila Zulfikarpašića, a o kojoj se stara upravo i Lagumdžija. Lagumdžija je opet u centru pažnje.


Kako je Hadžifejzović dalje pojasnio, zakuhao je preko društvenih mreža s ruskim ambasadorom Kalabuhovim.


- Kalabuhov je hladno ocinkario Lagumdžiju, da se odavno takva hladnoća u diplomatskim prostorima nije osjetila. To je čudno, jer je Lagumdžija u javnosti sasvim otvoreno lobirao ili, kako da to nazovemo, lijepo govorio o Rusiji – baš kada čitav Zapad govori ružno. Onda je Lagumdžija, pakujući kofere za Zapad, konačno rekao neku ružnu na račun Rusije; mora se malo oprati i tu ga je dočekao Kalabuhov s nekoliko rečenica u kojima je citirao Lagumdžiju. U prijevodu, Kalabuhov je dao do znanja da je sjedio i pričao, dakle bio u kontaktu s Lagumdžijom - navodi Hadifejzović.


Kompletan komentar pogledajte u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 90

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još