VIJEĆNIK U NOVOM GRADU OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Elvis Hodžić nakon hapšenja i davanja iskaza: Isti dan sam pušten na slobodu... Nisam kriv, nisam počinio nikakav zločin!

Front27.05.23, 12:14h

Elvis Hodžić nakon hapšenja i davanja iskaza: Isti dan sam pušten na slobodu... Nisam kriv, nisam počinio nikakav zločin!
Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine. Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima. Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu - poručio je Hodžić

 

 


U akciji SIPA-e prije dva dana priveden je općinski vijećnik u Novom Gradu, Elvis Hodžić. On se danas oglasio statusom u kojem poručuje da je isti dan pušten na slobodu te pojašnjava detalje samog događaja.

 


Njegov status u cijelosti prenosimo u nastavku:

 

Poštovani sugrađani i dragi prijatelji,


Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja, istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavjestim o sljedećim činjenicama:


Nisam kriv.
Nisam počinio nikakav zločin.
Nisam se ogriješio o niti jedan zakon.


Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih građana a sada još jače i posvecenije.


Također, zabrinut sam jedino za psihičko zdravlje moje djece i roditelja koji su putem medija bombardovani pompeznim informacijama o mom hapšenju i to bez zaštite ličnih podataka i to samo u mom slučaju.


Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendicem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala.


Moja mlađa kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu (djeca u školi znaju biti veoma okrutna u tom uzrastu/ buling).


Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine.


Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima.

 
Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu.


Hvala Vam na podršci i razumijevanju,


Vaš vijećnik
Elvis Hodžić
Stranka za Bosnu i Hercegovinu

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još