VIDEO/ BAŠ NEUGODNO

Kako Milorad postade Milan Dodik?! Voditeljica na Vučićevom skupu 'prekrstila' predsjednika Republike Srpske

Front27.05.23, 09:26h

Kako Milorad postade Milan Dodik?! Voditeljica na Vučićevom skupu 'prekrstila' predsjednika Republike Srpske
Prilikom najavljivanja predsjednika bh. entiteta RS, koji se trebao obratiti prisutnima, desio se gaf... Agilna voditeljica koja je najavljivala govornike, Dodika je najavila kao - Milana!

 

 

 

Miting Srpske napredne stranke pod nazivom "Srbija nade" koji je juče održan u Beogradu, okupio je desetine hiljada građana, tačnije pristalica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.


Naravno, mitingu je neizostavno prisutvovao i prvi čovjek Republike Srpske Milorad Dodik.


I upravo prilikom najavljivanja predsjednika bh. entiteta RS, koji se trebao obratiti prisutnima, desio se gaf... Agilna voditeljica koja je najavljivala govornike, Dodika je najavila kao - Milana!


- I zato nam je večeras drago da ugostimo predsjednika Republike Srpske Milana Dodika, koji će nam prenijeti poruku nade cijelog srpskog naroda sa druge strane Drine, rekla je voditeljica.


Videozapis na kojem je voditeljica pogrešno najavila Dodika ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.


No, čini se da Dodika to i nije previše "pogodilo" ili nije dao da se primijeti, te je, kao i obično, održao svoj govor podrške Aleksandru Vučiću.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 40

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još