FOTO/ KONCERT ZA DELIRIJUM

Nataša Bekvalac raspametila Zagrepčane: Publici rado okretala svoju seksi pozadinu, a oni joj točili viski

Showbizz18.05.23, 12:22h

Nataša Bekvalac raspametila Zagrepčane: Publici rado okretala svoju seksi pozadinu, a oni joj točili viski
Kako javljaju hrvatski mediji, a i kako se može vidjeti na fotografijama, zgodna 42- godišnja pjevačica rado je okretala leđa publici i svojom figurom oduševljavala brojne fanove u klubu

 

 


Nakon Ace Lukasa koji je proteklog vikenda napravio lom u zagrebačkoj Areni, i poznata folk pjevačica Nataša Bekvalac bacila je Zagrepčane u delirijum.

 

Ona je napunila zagrebački klub Mint te se zajedno s publikom zabavljala i do zore pjevala najveće hitove kao što su "Nikotin", "Ponovno" i "Nije za mene". Uz pravi koncertni spektakl, popularna Nataša obožavatelje je častila i privlačnim izdanjem, odnosno, prozirnom haljinom s kristalićima ispod koje je nosila (samo) crni grudnjak i tangice.

 

natasa-bekvalac-koncert-zagreb-2023-2

Foto: Instagram


Kako javljaju hrvatski mediji, a i kako se može vidjeti na fotografijama, zgodna 42- godišnja pjevačica rado je okretala leđa publici i svojom figurom oduševljavala brojne fanove u klubu.


I dok je publika uživala u koncertu, žednoj su Nataši navjerniji obožavatelji u prvim redovima točili viski, što je ona objeručke prihvatila.

 

natasa-bekvalac-koncert-zagreb-2023-3

Foto: Instagram
 

U jednom trenutku Nataši se na pozornici prodružio i Sandi Cenov te su zajedno izveli hit Dine Merlina i Vesne Zmijanac "Kad zamirišu jorgovani".

 

natasa-bekvalac-koncert-zagreb-2023-4

Foto: Instagram
 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još