SJAJNE VIJESTI IZ BARCELONE

'Dajte nam taj bazen više, ovo dijete zaslužilo je da ga rukama iskopate': Lana Pudar splivala olimpijsku A normu u disciplini 200 m delfin

Sport17.05.23, 20:59h

'Dajte nam taj bazen više, ovo dijete zaslužilo je da ga rukama iskopate': Lana Pudar splivala olimpijsku A normu u disciplini 200 m delfin
Lana je sa ovim rezultatom postala prva sportašica iz Bosne i Hercegovine koja je osigurala nastup na ljetnim olimpijskim igrama "Paris 2024"

 

 


Sjajne vijesti stižu iz Barcelone gdje je Lana Pudar isplivala A olimpijsku normu u disciplini 200 metara delfin sa vremenom 02:08:36.

 


Kako se navodi iz plivačkog kluba “Orka”, Lana Pudar je sa svojih 17 godina isplivala A olimpijsku normu u disciplini 200 metara delfin sa vremenom 02:08.36, došavši direktno sa pripremnog kampa iz punog treninga na jedno trenažno takmičenje u Barcelonu!


Lana je sa ovim rezultatom postala prva sportašica iz Bosne i Hercegovine koja je osigurala nastup na ljetnim olimpijskim igrama "Paris 2024".


Grad Mostar i cijela Bosna i Hercegovina imaju jedan sportski biser koji je će tek da zasija najsjanijim sjajem. Dajte nam taj bazen više! Ako ga ovo dijete nije zaslužilo da ga rukama iskopate i napravite za mjesec dana, onda stvarno više nema potrebe da ovu temu otvaramo ikad više - poručuju iz plivačkog kluba "Orka".

 

 
 
(DEPO PORTAL/ad)
 
 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još