VIDEO/dramatični vapaj majke ispred škole

'On je razmaženo, objesno, monstruozno dijete! Bio mi je u kući, a moja ćerka mu je bila na spisku'

Front04.05.23, 17:00h

'On je razmaženo, objesno, monstruozno dijete! Bio mi je u kući, a moja ćerka mu je bila na spisku'
- Znala sam dječka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dete - rekla je uznemirena žena kroz suze

 

 

Majka jedne učenice čija je ćerka, kako tvrdi našla na spisku za odstrel dječaka K.K.(13), prekinula je tišinu ispred OŠ "Vladislav Ribnikar" uzvicima da je poznavala ubicu i da nije istina da roditelji nisu razgovarali sa njim.
 

Nepregledna masa učenika, roditelja i građana iz svih dijelova Beograda okupila se oko škole "Vladislav Ribnikar" kako bi odala poštu stradalima u krvavom piru dječaka-ubice, koji je juče nešto poslije osam časova ujutru usmrtio osmoro učenika i čuvara škole, a šestoro je ranio, piše Blic.rs.


Vidno uznemirena žena vikala je iz mase koja se okupila oko škole "Vladislav Ribnikar", da su djevojčice bile zaljubljene u Kostu i da joj ga nije žao.


- Znala sam dječka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji sa njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, objesno, monstruozno dete - rekla je uznemirena žena kroz suze.


- Nije mi ga žao uopšte. Sklonite ovo "razgovarajte sa decom", sa njim su razgovarali - vikala je žena.


Jedva zadržavajući jecaje, potresena majka rekla je i da je njena ćerka bila na njegovom spisku za odstrel.


- Moje dete je bilo na tom spisku - vikala je žena kroz masu.


Takođe, tražila je da se skine transparent ispred škole na kome piše da treba da se razgovara sa djecom.

 


Hiljade građana širom Srbije od sinoć odaje  počast ubijenoj deci i čuvaru beogradske osnovne škole "Vladislav Ribnikar". 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još