NIKŠIĆ DEMANTIRAO SARAJEVSKE MEDIJE

Plasiraju pogrešne infomacije: Damir Hadžić nije kandidat za direktora BH Telecoma

Front04.05.23, 00:36h

 Plasiraju pogrešne infomacije: Damir Hadžić nije kandidat za direktora BH Telecoma
Kako DEPO Portal iz pouzdanih izvora saznaje, jedino ime koje se dosad spominjalo unutar SDP-a za mOgućeg direktora BH Telecoma jeste Anel Žuljević iz Mostara.

 

Nermin Nikšić, lider SDP BiH i premijer Federacije rekao u izjavi za portal "Avaza" da je netačna informacija da je Damir Hadžić najozbiljniji kandidat za novog direktora BH Telecoma.

 

Ovu informaciju objavio je portal Klix, pozivajući se na izvore iz vrha SDP BiH.


- Još jedan u nizu promašaja ovog portala kad su u pitanju informacije iz SDP-a BiH i o SDP-u BiH. Ne znam koja je potreba za ovakvim dezinformacijama, ali eto neka se drže svog izvora. Ovo je samo dokaz da već duže vremena imaju pogrešne informacije i pogrešan izvor kad je u pitanju SDP - rekao je Nikšić. 

 

Kako  iz pouzdanih izvora saznaje DEPO Portal, jedino ime koje se dosad spominjalo unutar SDP-a za mOgućeg direktora BH Telecoma jeste Anel  Žuljević iz Mostara.


(DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 40

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još