Nakon susreta s Krišto

Dragan Čović i Miroslav Lajčak održali sastanak u Mostaru

Front01.05.23, 20:09h

Dragan Čović i Miroslav Lajčak održali sastanak u Mostaru
Lajčak je ranije toga dana održao sastanak u Mostaru i sa Borjanom Krišto, predsjedateljicom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine na kojem su razgovarali o europskom putu Bosne i Hercegovine

 

 

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović održao je u ponedjeljak popodne u Mostaru sastanak sa Miroslavom Lajčakom, posebnim predstavnikom Europske unije za dijalog između Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana.

 

Izjava za medije nije bilo.

 

Lajčak je ranije toga dana održao sastanak u Mostaru i sa Borjanom Krišto, predsjedateljicom Vijeća ministara Bosne i Hercegovine na kojem su razgovarali o europskom putu Bosne i Hercegovine, nadolazećim reformama i aktualnim političkim prilikama nakon formiranja vlasti na državnom i entitetskim razinama s posebnim naglaskom na razinu Federacije BiH.

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još