ZVIZDIĆ UOČI PROTESTA

Iza odluke o demostracija stoji samo nekoliko osoba u SDA koji žele da sačuvaju vlast i finansijsku moć

Front28.04.23, 13:08h

 Iza odluke o demostracija stoji samo nekoliko osoba u SDA koji žele da sačuvaju vlast i finansijsku moć
Ovo je važno znati, kako bi bilo jasno ko će biti odgovoran u slučaju da protesti, koji nisu najavljeni u skladu sa zakonom, proizvedu neželjene posljedice, napisao je Denis Zvizdić

 

 Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić (Narod i pravda) objavio je na svom Twitter profilu kako Predsjedništvo SDA nije donijelo odluku o protestima ispred Parlamenta Federacije BiH, koji su najavljeni za danas. 

 


"Imam pouzdanu informaciju da odluka o protestima nije usvojena na Predsjedništvu SDA, niti na bilo kojem statutarnom organu SDA koji ima nadležnost da donese tako ozbiljnu odluku. Dakle, odluku je donijelo nekoliko osoba iz vrha SDA čiji je jedini cilj da zadrže vlast i finansijsku moć. Ovo je važno znati, kako bi bilo jasno ko će biti odgovoran u slučaju da protesti, koji nisu najavljeni u skladu sa zakonom, proizvedu neželjene posljedice", napisao je Zvizdić.


(DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još