refik lendo o (ne)formiranju vlasti

Ne mogu izbaciti stranku SDA. Mislim da to nije korektno i pošteno. Građani kažu da...

Front24.04.23, 09:30h

Ne mogu izbaciti stranku SDA. Mislim da to nije korektno i pošteno. Građani kažu da...
-Lidija i Igor su radili mimo mene kad je u pitanju izbor. S druge strane Vlada koja nema predstavnika SDA. Ja neću dati svoju saglasnost

 

 

 

Za danas je sazvan sastanak sa američkim ambasadorom u Bosni i Hercegovini, Michaelom Murphyjem i specijalnim predstavnikom Evropske unije u Bosni i Hercegovini, Johannom Sattlerom.

 

-Nisam upoznat. Možda je međunarodna zajednica dogovarala sa Trojkom ili Osmorkom, a sa mnom nije. Ne vidim nešto što je ključno, a gdje bih ja kao jedan od članova rukovodstva trebao da učestvujem kada je u pitanju davanje potpisa. Nisam uključen u taj dio – istakao je Lendo.


-Lidija i Igor su radili mimo mene kad je u pitanju izbor. S druge strane Vlada koja nema predstavnika SDA. Ja neću dati svoju saglasnost. Ne mogu izbaciti stranku SDA. Mislim da to nije korektno i pošteno. Građani kažu da treba da se pitaju kako i na koji način se sve ovo izdešavalo – kazao  je Lendo za Hayat.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 114

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još