foto/ kako odrasta malena alba

Tonči Huljić otkrio: 'Hana je majka za poželjeti, a Petar Grašo je jako loš primjer...'

Showbizz21.04.23, 11:53h

Tonči Huljić otkrio: 'Hana je majka za poželjeti, a Petar Grašo je jako loš primjer...'
"Trenutačno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut kakva je Hana mama. Jer pretvorit se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je naša unuka, a njena kći ne pojede cijelu..." - kazao je Huljić

 

 


Splitski glazbenik i skladatelj sa svjetskom karijerom u emisiji IN Magazin prokomentirao je odrastanje unučice Albe koja je 17. travnja napunila devet mjeseci.


Malena Alba Grašo 17. travnja je napunila točno devet mjeseci, a od prvog je dana ljubimica svojih roditelja Petra Graše i Hane Huljić, te djedova i baka, ali i cijele obitelji, te kompletne naše javnosti. Prema numerološkoj analizi i natalnoj karti trebala bi se razviti u osjećajnu i razigranu buntovnicu, spremnu rušiti predrasude i pravila u kojima ne vidi smisao i pravednost, a imat će i umjetničku crtu s naglašenim darom za pisanje, glazbu, slikanje i fotografiju, te će biti sklona i putovanjima, upijanju novih znanja i iskustava, kao i upoznavanju drugih kultura.

 

No, trenutačno ima većih briga, pa svi njezini bližnji prate Albine prve slogove i riječi, pokušaje samostalnog kretanja i rast zubića, što su radosti i muke koje bez iznimke prolazi svaki roditelj. A ponosni djed Tonči Huljić, proslavljeni splitski glazbenik i skladatelj sa svjetskom karijerom u razgovoru za Novu TV u emisiji IN magazin na svoj je način prokomentirao trenutačno stanje.

 

"Trenutačno sam ponosan, pa čak i malo zabrinut kakva je Hana mama. Jer pretvorit se iz djevojčice u brižnu majku koju mi sprječavamo da je naša unuka, a njena kći ne pojede cijelu... Taj majčinski instinkt je stvarno nevjerojatan, ona je htjela biti majka i to joj se ostvarilo. Stvarno uživamo u tom djetetu i u najmanju ruku je specifično - kao i njegovi roditelji, te didovi i bake", izjavio je Tonči Huljić.

 

Ostatak teksta i fotografije potražite ovdje

 

(Gloria/ DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!