FOTO/ UTISKE PODIJELIO NA INSTAGRAMU

Njegov izraz lica sve govori: Šokiran ili oduševljen hranom u BiH? Japanski teniser naručio porciju, a kada je vidio...

Sport17.04.23, 12:50h

Njegov izraz lica sve govori: Šokiran ili oduševljen hranom u BiH? Japanski teniser naručio porciju, a kada je vidio...
Taro Daniel učestvuje na ATP turniru u Banjaluci, a evo šta ga je posebno zapanjilo

 

 

Japanski teniser Taro Daniel učestvuje ATP turniru u Banjaluci, a prije prvog meča odlučio je obići grad, a ostao je zapanjen - hranom.


Naime, Daniel je jako aktivan na društvenoj mreži Instagram, te je svoja iskustva u šetnji Banjalukom odlučio podijeliti sa svojim pratiteljima.

 

- Prvi put u životu sam u Banjaluci, u Bosni i Hercegovini.  Ovo je zemlja koja je u bliskoj prošlosti jako mnogo propatila i često je neprepoznata. Rat u Bosni i Hercegovini je završen 1995. godine i to sa najviše žrtava od svih Jugoslovenskih ratova. Čast mi je da učestvujem u jednom od najvećih sportskih događaja u historiji ove zemlje. Nadam se da će naši mečevi donijeti barem malo sreće svim stanovnicima - napisao je Daniel.

 

Ono što ga je najviše zapanjilo je, međutim, činjenica da se u ovom dijelu svijeta jedu velike porcije hrane. Taro je, čini se, naručio porciju miješanog mesa, a o količini hrane sve je rekao njegov izraz lica. A ako to nije dovoljno, tu je i opis fotografije u kojem stoji “Ovdje serviraju najveće porcije hrane”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taro Daniel (@tarodaniel)

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!