NE PROPUSTITE

Prilika za privrednike iz KS: Prijavite se za besplatno učešće na Sarajevo Business Forum i Sarajevo Halal Fair 2023

Biznis Klub12.04.23, 20:58h

Prilika za privrednike iz KS: Prijavite se za besplatno učešće na Sarajevo Business Forum i Sarajevo Halal Fair 2023
Prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće imaju sve proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekt za zajedničko ulaganje

 

 

Ovogodišnja izdanja Sarajevo Business Foruma i Sarajevo Halal Fair-a održat će se od 17. do 19. maja u hotelu Hills na Ilidži, a prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće/full pass kotizacije imaju proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekt za zajedničko ulaganje.


Organizator manifestacija Bosna Bank International i strateški partner Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo pozivaju sve privrednike s područja Kantona Sarajevo da se prijave za besplatno učešće – ostvarenje full pass kotizacija za Sarajevo Business Forum i Sarajevo Halal Fair 2023.  

 

bbi-mks-april-2023

 

Ove godine, Ministarstvo privrede KS obezbijedilo je čak 230 besplatnih kotizacija za ukupno 230 privrednika s područja Kantona Sarajevo, koji će imati priliku da predstave svoje projekte investitorima iz cijelog svijeta. U okviru ove strateške saradnje Kanton Sarajevo imat će svoje paviljone na kojem će kompanije, samostalni poduzetnici, i predstavnici općina moći predstaviti svoje proizvode i usluge, kao i nove poslovne ideje i prilike, te održati B2B sastanke s potencijalnim partnerima iz regije i svijeta.  
 

Prioritet u ostvarenju prava na besplatno učešće imaju sve proizvodne, a posebno izvozno orijentisane djelatnosti, te oni poslovni subjekti koji imaju konkretan projekt za zajedničko ulaganje.  
 

Javni poziv sa detaljnim informacijama na koji način se prijaviti za učešće dostupan je ovdje.
 

Ne propustite priliku - poručuju iz Vlade KS.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!