Izgleda mladoliko

Sanja Doležal priznala: Imam bore i višak kilograma

Showbizz10.04.23, 17:25h

Sanja Doležal priznala: Imam bore i višak kilograma
Mnogi joj govore da izgleda puno mlađe nego što jest, a otkrila je tajnu dobrog izgleda

 

 

Muzičarka i voditeljica Sanja Doležal (59) prisjetila se nedavnog koncerta u Lisinskom, a za Tportal je objasnila i koja je njena tajna mladolikog izgleda.

 

Kuharica, voditeljica i pjevačica Sanja Doležal otkrila je detalje svog privatnog i poslovnog života u 24 pitanja. Kako je nastalo ime 'Novi fosili', oko čega se band najviše svađao, ali i koji su joj planovi za budućnost otkrila je u intervjuu. 


- Jako se veselimo ponovnom koncertu u Lisinskom jer je prošlogodišnji zaista bio nevjerojatan. Spremamo neka iznenađenja, ali ako odam tajnu, onda to neće biti iznenađenje. Sigurna sam da će Lisinski pjevati s nama od prve do zadnje pjesme, kao i prošle godine - poručila je povodom koncerta koji će se održati 18. aprila


Ako kažem da je stvar u genima, nitko mi neće vjerovati, nastavila je Sanja na pitanje o tome kako s obzirom na godine izgleda jako mlađe.


- Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće - otkrila je dalje.


- Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupim, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke - govori Sanja koja je priznala i na što je potrošila svoje prve novce od gaže.


- Od prve turneje s Fosilima u Sovjetskom Savezu kupila sam polovni auto, mali crveni, koji se raspao nakon nekoliko mjeseci - dodala je.


S Novim Fosilima, Sanja je nastupala mnogo puta, a priznala je kako se danas veseli koncertima više nego ikad.


- Ne nastupamo puno, pa nam je svaki odlazak na koncert kao maturalac. Spoham piceke ako idemo dalje na put, sjednemo u kombi i blebećemo o dobrim starim vremenima. Koncertima se jako veselimo jer je taj osjećaj dijeljenja emocija s publikom zaista neopisiv - zaključila je Sanja.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!