FOTO/ SPREMNI ZA GRADSKU ŠPICU

Svi nude nove proljetne kolekcije, ali jedan se izlog posebno ističe: Šta vas čeka na omiljenoj shopping destinaciji?

Biznis Klub12.04.23, 11:16h

Svi nude nove proljetne kolekcije, ali jedan se izlog posebno ističe: Šta vas čeka na omiljenoj shopping destinaciji?
Ovdje možete pronaći skoro sve - od najljepših cipela sezone do najnovijih trendi patika, a tu su i neizbježni modni dodaci

 

Ne dopustite da vas zavaraju kratkotrajni poremećaji vremena. Čim se nebo razvedri, a temperature se krenu penjati, poželjet ćete da su vaši ormari spremni za proljeće! Već s prvim danom proljeća počeli smo planirati outfite koje ćemo prošetati po proljetnoj špici, a sudeći prema novim kolekcijama, ovom proljeću posebno se trebaju veseliti zaljubljenice u modu!

 

Među šarenim izlozima trgovina posebno se ističe ponuda u Deichmannu, gdje ovih dana pristižu artikli iz nove, proljetne kolekcije. U nastavku vam donosimo pregled najzanimljivijih trendova i artikala koje smo pronašli u Deichmannu!

 

Najljepše cipele sezone

 

deichmann-1

 

Jedan od vodećih trendova cipela za ovu sezonu definitivno su block pete i platforme. Ovakvi modeli cipela savršeni su za one koji vole biti u trendu, ali ne žele žrtvovati udobnost. Platforme su odličan izbor za sve prilike – od opuštenih, dnevnih kombinacija do večernjih izlazaka. Robusni potplati trend su koji ćemo nositi u svim varijantama, od loaferica i patika pa do cipela s potpeticama kakve volimo nositi u izlazak zbog toga što uz traženu dozu elegancije daju i toliko potrebnu udobnost. U Deichmannu možete pronaći modele cipela s block potpeticama i platformama u najpopularnijim bojama sezone.

 

Patike po najnovijim trendovima

 

deichmann-2

 

Udobne i praktične patike uvijek su dobar izbor, a ovog proljeća one su posebno popularne. Proljetne patike dolaze u svim bojama, od pastelnih do patika u zagasitim bojama, ali valja napomenuti kako će modni imperativ i ovog proljeća biti neizbježne i vječne – bijele patike.

 

Osim toga, tu su i neodoljivi modeli s dodatkom šljokica, kristala i metalik nijansi uz koje ćete zablistati na proljetnom suncu!

 

Patike volimo jer ih bez problema možemo nositi uz farmerice, suknje pa čak i elegantnije kombinacije. Ako tražite cipele koje su istovremeno udobne i moderne, proljetne patike kakve smo pronašli u Deichmannu su pravi izbor za vas.

 

Proljeće nosite i na modnim dodacima!

 

deichmann-3

 

Deichmann nas je ovog proljeća očarao i ponudom modnih dodataka. Na policama smo naišli na doista posebne, neočekivane modele torbica, kao i predivne i praktične ruksake.

 

Šarene torbice neodoljivih oblika su trend koji se ove sezone ne smije propustiti. Umjesto klasičnih, jednobojnih torbica, ovog proljeća se nosi sve što je šareno i neobično. U našem dućanu možete pronaći torbice raznih veličina i oblika koje će biti savršen dodatak vašem proljetnom outfitu. Torbica u boji može osvježiti svaku kombinaciju i dati joj dozu proljetne svježine.

 

deichman-instagram

 

Proljeće nam donosi puno novih trendova u kategoriji modnih dodataka. Bez obzira na to koji stil preferirate, u Deichmannu ćete pronaći najnovije modele koji će se savršeno uklopiti u vaš proljetni outfit.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!