UZ FOTOGRAFIJU IZ DŽAMIJE

'Dovoljan je nama Allah i divan je On Gospodar!': Nekoliko minuta nakon ezana premijer Novalić ponovo se oglasio...

Front05.04.23, 21:57h

'Dovoljan je nama Allah i divan je On Gospodar!': Nekoliko minuta nakon ezana premijer Novalić ponovo se oglasio...
A nekoliko sati prije toga, Novalić je objavio još jedan post u kome je poručio da je "obećanje dato penzionerima - ispunjeno"

 

 


Premijer FBiH Fadil Novalić, nekoliko minuta nakon ezana koji je označio početak iftara, ponovo se oglasio na Facebooku. Iako nigdje nije pominjao današnju presudu, indikativno je da se njegova poruka odnosi i na nju...  


Uz fotografiju iz džamije na kojoj ga vidimo u društvu Hamdije Avdića Tigra, Novalić je kratko napisao, tačnije citirao:


- Dovoljan je nama Allah i divan je On Gospodar! (Ali Imran, 173.)

 

 

A nekoliko sati prije toga, Novalić je objavio još jedan post u kome je poručio da je "obećanje dato penzionerima - ispunjeno".


– Povećali smo penzije. Obećano – ispunjeno. Najniža penzija krajem 2021. godine iznosila je 382 KM, a nakon ovog povećanja od 5,15 posto, odnosno redovnog usklađivanja za 16,25 posto, ona bi trebala biti 517,3 KM. To je rast od 135,3 KM ili 35,42 posto. Nema predaje. Jači nego ikad!

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 159

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još