priča koja je usijala medije

Tajna ljubavna veza Mila Đukanovića: Pričalo se da bivši crnogorski predsjednik voli ovu misicu, ali i da mu je rodila blizance

Showbizz04.04.23, 20:48h

 Tajna ljubavna veza Mila Đukanovića: Pričalo se da bivši crnogorski predsjednik voli ovu misicu, ali i da mu je rodila blizance
Zbog afere koja je podigla veliku prašinu, Jelena se navodno u poodmakloj trudnoći preselila u Rim i to na Đukanovićev nagovor

 

 


Navodna ljubav Mila Đukanovića sa 23 godine mlađom manekenkom iz Nikšića Jelenom Šćepanović je buknula 2011. godine, a nakon što je bivši predsednik Crne Gore izgubio izbore, tema je ponovo postala interesantna regionalnim medijima - piše Nova.rs.


Milo Đukanović je na vlasti u Crnoj Gori bio više od tri decenije, a sad već bivši predsjednik je oženjen i ima sina Blaža i dvojicu unuka. Lidija Đukanović, njegova supruga, 35 godina stoji iza svog muža, a o njoj se u javnosti malo toga zna.

 

Ipak, iako je zvanična, Lidija izgleda nije bila i jedina žena u životu Mila Đukanovića prethodnih godina – barem ako je vjerovati tvrdnji medija. Povremeno, mediji su Đukanovića povezivali sa brojnim poznatim ženama iz javnog života Crne Gore i Srbije, od pjevačice Jasne Milenković Jami, do navodno vatrene manekenke Jelene Šćepanović.


Navodna ljubav sa 23 godine mlađom manekenkom iz Nikšića Jelenom Šćepanović je buknula 2011. godine kada su medije preplavili naslovi poput „Milo Đukanović ostavlja ženu, voli 23 godine mlađu ljepoticu“ (24sata.hr) i „Žene i satovi: Milo Đukanović se razvodi zbog manekenke Jelene Šćepanović“ (Slobodna Dalmacija) uz tvrdnje da se „iz krugova bliskih poznatom paru može se čuti da su oboje veoma zaljubljeni“. Saznanje medija prenijeli su i brojni bosanski, hrvatski i crnogorski portali.

 

 

Ubrzo se pojavila informacija da je Jelena navodno trudna, pa čak i da čeka blizance. Zbog afere koja je podigla veliku prašinu, Jelena se navodno u poodmakloj trudnoći preselila u Rim i to na Đukanovićev nagovor, koji joj je u gradu vječnosti otvorio agenciju za prodaju avionskih karata. Najmoćniji čovjek Crne Gore ovu aferu nikada nije komentarisao, ali jeste vjenčani kum bračnog para Đukanović, Goran Rakočević, koji tvrdi da je cijela priča izmišljena.

 

„Ona samo o njemu priča, a i on se iskreno zaljubio“, navodno su kazale tada za medije Jelenine prijateljice, a tada se takođe pričalo i da Đukanović zbog mlade manekenke pokreće brakorazvodnu parnicu.
 

A više o tome ko je Jelena Šćepanović, doznajte ovdje

 

(Nova.rs, Foto: Instagram/ DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još